Over People’s Connection

 

foto eveline van der Giessen

Mijn vader zei altijd: ‘Mijn werk is mijn leven!’ Hij had van zijn passie zijn werk gemaakt. Ik weet niet meer precies hoe oud ik was toen ik besloot dat ik dat ook wilde, maar ik herinner me nog haarscherp de dag dat ik voor People’s Connection koos.

Ik werk sindsdien met volle overtuiging en onnoemelijk veel plezier aan het verbinden van mensen met zichzelf, en met anderen. Ik geniet ervan als ze hun eigen groei en ontwikkeling gestalte geven. Dat is waar mijn hart ligt en wat ik wil doen: écht contact maken met mensen en ze in hun eigen kracht brengen. Daar krijg ik energie van!

Mensen staan centraal in People’s Connection. Ik begeleid jou, je team of jouw organisatie met het in gang zetten en doormaken van veranderingsprocessen. Ik doe wat de situatie verlangt en werk vanuit vertrouwen, betrokkenheid en enthousiasme. Ik ben (positief) kritisch als dat nodig is en ben altijd en onder alle omstandigheden eerlijk en respectvol. Mijn ervaringen met mensen en organisaties fungeren voor mijzelf ook als spiegel. Ik groei dus ook iedere dag, waar ik heel dankbaar voor ben.

Intussen heb ik een grote diversiteit aan organisaties, en dus mensen, mogen begeleiden. Ik heb jarenlange ervaring met persoonlijk leiderschapsprogramma's voor jonge professionals in de water- en bankensector. Maar ook leiderschapstrajecten en teambegeleiding in de zakelijke dienstverlening en zorg. Iedere organisatie kent een andere dynamiek maar uiteindelijk is mijn ervaring dat de medewerkers van de verschillende organisaties dezelfde behoefte hebben. Namelijk een gelukkig leven waarin werk energie en plezier moet geven! 

People's Connection verbindt mensen 

LinkedIn Facebook Contact
Training & Coaching
stenen torentje stenen torentje iris van erp coaching traineeship nationaal watertraineeship next step basis persoonlijke ontwikkeling basis persoonlijke ontwikkeling next step citaat heike vincentie parkieten zichtbaarheid vergroten parkieten zichtbaarheid vergroten citaat arjan doevendans abn amro traineeship jong professionals luchtballon zonder tekst luchtballon ruimte geven aan het hier en nu ruimte voor beweging en verandering
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum