Training

Iedere situatie en iedere trainingsbehoefte is anders. Elk trainingstraject van People’s Connection is daarom maatwerk en komt in overleg tot stand. We stellen eerst samen de behoeften en doelen vast en gaan daarna aan de slag.

Naast het vergroten van inzicht in gedrag, besteed ik ook aandacht aan het aanleren of verbeteren van vaardigheden. Ik werk pragmatisch en maak bij voorkeur gebruik van eigen casuïstiek.

Ik creëer in de trainingen een veilige en vertrouwde sfeer, met respect voor elkaar. Soms confronterend en kritisch op jouw of jullie handelen waardoor je je bewust wordt van je eigen invloed en verantwoordelijkheid. Dit stimuleert behalve competentieontwikkeling ook persoonlijke groei en beter functioneren in het algemeen.

LinkedIn Facebook Contact
Training & Coaching
stenen torentje stenen torentje iris van erp coaching traineeship nationaal watertraineeship next step basis persoonlijke ontwikkeling basis persoonlijke ontwikkeling next step citaat heike vincentie parkieten zichtbaarheid vergroten parkieten zichtbaarheid vergroten citaat arjan doevendans abn amro traineeship jong professionals luchtballon zonder tekst luchtballon ruimte geven aan het hier en nu ruimte voor beweging en verandering
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum