Training & coaching

Mijn persoonlijke overtuiging en uitgangspunt als coach en trainer is dat ieder mens over een onuitputtelijke eigen kracht beschikt. Of - als het om een team of organisatie gaat - dat een groep altijd in staat is om haar krachten te bundelen als er een gemeenschappelijk doel is.

Als coach ben ik daardoor steeds gericht op het vinden van ‘waar de energie zit’. Vervolgens stel ik alles in het werk om jou, je team of jouw organisatie te helpen die zelf verder te verstevigen en te verankeren.  

Ik maak gebruik van de aanwezige aanleg, mogelijkheden en het leervermogen. Ik spiegel kritisch en betrokken het effect van jouw of jullie handelingen en stimuleer nieuw gedrag. Het resultaat is een groter zelfinzicht en een meer adequate en effectieve manier van doen.  

 

LinkedIn Facebook Contact
Training & Coaching
stenen torentje stenen torentje iris van erp coaching traineeship nationaal watertraineeship next step basis persoonlijke ontwikkeling basis persoonlijke ontwikkeling next step citaat heike vincentie parkieten zichtbaarheid vergroten parkieten zichtbaarheid vergroten citaat arjan doevendans abn amro traineeship jong professionals luchtballon zonder tekst luchtballon ruimte geven aan het hier en nu ruimte voor beweging en verandering
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum